Supa de chimen cu crutoane

Ingrediente supa de chimen cu crutoane

  • Morcovi 150 g
  • patrunjel 50 g
  • telina 100 g
  • ceapa 100 g
  • chimen 20 g
  • faina 30 g
  • unt 100 g
  • smantana 100 g
  • lamaie 50 g
  • sare
  • Metoda de preparare supa de chimen cu crutoane

    Zarzavatul se taie julien, ceapa se toaca marunt si se pun impreuna la fiert in apa cu sare. Din 30 g unt, faina si smantana se prepara un sos alb, in care se pune chimenul macinat, se subtiaza cu apa si se adauga la supa. Franzela se taie cubulete, se stropeste cu untul ramas si se rumeneste in cuptor. La servit, la fiecare portie de supa se pune cate o cantitate corespunzatoare de crutoane.

    supa de chimen cu crutoane

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *