Amaris.ro

Feel free to imagine

  • SHOP
    • Rochii
      • Rochii de plaja
  • Contact
  • Divertisment
    • Calatorii
    • Carti
    • Cinema
    • Dictionar de Vise
    • Felicitari
    • Horoscop
    • La cafea
    • Unde iesim?
    • Vedete
  • Fashion
    • Accesorii
    • Shopping
    • Stil
    • Tendinte
  • Frumusete
    • Coafuri
    • Corp
    • Cosmetica
    • Machiaj
    • Unghii
  • In Bucatarie
    • Aperitive
    • Cocktail
    • Deserturi
    • Fripturi
    • Garnituri
    • Muraturi
    • Paste
    • Patiserie si Panificatie
    • Retete cu peste
    • Retete vegetariene
    • Secrete in bucatarie
    • Sosuri si Salate
    • Supe si Ciorbe
  • In Cariera
  • In Familie
  • Sport, IT si Dieta
  • Dragoste&Sex
    • Ce-i nou?
    • Nunta
    • Relatii
    • Sex

Sos Madera

  • In Bucatarie
  • Sosuri si Salate

Ingrediente Sos Madera

  • Sos brun (spaniol) 300 g
  • esenta de oase (glace) 20 g
  • vin 100 ml
  • unt 50 g
  • coniac 10 ml
  • Metoda de preparare Sos Madera

    Sosul brun se amesteca cu esenta de oase, vinul si untul si se fierb impreuna 10 min. Se ia vasul de pe foc, se tempereaza si se adauga coniacul. Se foloseste la escalopuri, medalioane si turnedouri.

    sos rosu

    coniac esenta de oase glace sos spaniol unt vin
    January 20, 2011 LeChef

    Post navigation

    Sos alb pentru blanchet → ← Supa cu fidea

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Recommendation

    • Grupul YES
      • Timisoara
      • Bucuresti
      • Sibiu
      • Oradea
    • Siteuri Partenere
      • Harta Turistului
      • Ora Sportiva
      • Anatomie si Fiziologie
      • Judet
      • Retete Naturiste
    Powered by WordPress | theme SG Grid