Amaris.ro

Feel free to imagine

  • SHOP
    • Rochii
      • Rochii de plaja
  • Contact
  • Divertisment
    • Calatorii
    • Carti
    • Cinema
    • Dictionar de Vise
    • Felicitari
    • Horoscop
    • La cafea
    • Unde iesim?
    • Vedete
  • Fashion
    • Accesorii
    • Shopping
    • Stil
    • Tendinte
  • Frumusete
    • Coafuri
    • Corp
    • Cosmetica
    • Machiaj
    • Unghii
  • In Bucatarie
    • Aperitive
    • Cocktail
    • Deserturi
    • Fripturi
    • Garnituri
    • Muraturi
    • Paste
    • Patiserie si Panificatie
    • Retete cu peste
    • Retete vegetariene
    • Secrete in bucatarie
    • Sosuri si Salate
    • Supe si Ciorbe
  • In Cariera
  • In Familie
  • Sport, IT si Dieta
  • Dragoste&Sex
    • Ce-i nou?
    • Nunta
    • Relatii
    • Sex

Sos de rosii

  • In Bucatarie
  • Sosuri si Salate

Ingrediente sos de rosii

  • Rosii 600 g
  • unt 50 g
  • faina 50 g
  • smantana 200 g
  • zahar 10 g
  • sare
  • Metoda de preparare sos de rosii

    Rosiile se zdrobesc, se fierb circa 20 min. sub capac si se paseaza printr-o sita. Se infierbanta untul, se adauga faina si se caleste, se stinge cu rosiile, se amesteca si se lasa sa fiarba 20 min. Se adauga smantana, o lingurita de zahar si sare si se mai da un clocot. Se foloseste la legume si rasoluri.

    sos de rosii

    faina rosii sare smantana unt zahar
    January 21, 2011 LeChef

    Post navigation

    Sos Mousseline → ← Sos Minodora

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Recommendation

    • Grupul YES
      • Timisoara
      • Bucuresti
      • Sibiu
      • Oradea
    • Siteuri Partenere
      • Harta Turistului
      • Ora Sportiva
      • Anatomie si Fiziologie
      • Judet
      • Retete Naturiste
    Powered by WordPress | theme SG Grid