Amaris.ro

Feel free to imagine

  • SHOP
    • Rochii
      • Rochii de plaja
  • Contact
  • Divertisment
    • Calatorii
    • Carti
    • Cinema
    • Dictionar de Vise
    • Felicitari
    • Horoscop
    • La cafea
    • Unde iesim?
    • Vedete
  • Fashion
    • Accesorii
    • Shopping
    • Stil
    • Tendinte
  • Frumusete
    • Coafuri
    • Corp
    • Cosmetica
    • Machiaj
    • Unghii
  • In Bucatarie
    • Aperitive
    • Cocktail
    • Deserturi
    • Fripturi
    • Garnituri
    • Muraturi
    • Paste
    • Patiserie si Panificatie
    • Retete cu peste
    • Retete vegetariene
    • Secrete in bucatarie
    • Sosuri si Salate
    • Supe si Ciorbe
  • In Cariera
  • In Familie
  • Sport, IT si Dieta
  • Dragoste&Sex
    • Ce-i nou?
    • Nunta
    • Relatii
    • Sex

Sos Aurora

  • In Bucatarie
  • Sosuri si Salate

Ingrediente sos aurora

  • Unt 50 g
  • faina 50 g
  • supa de peste 350 ml
  • bulion de tomate 75 g
  • sare
  • Metoda de preparare sos aurora

    Untul se infierbanta, se adauga faina si se caleste fara a se rumeni. Se stinge cu supa de peste si se lasa sa fiarba 15-20 min. Se ia cratita de pe foc, se amesteca bine cu bulion de culoare cat mai rosie, se potriveste gustul de sare si se mai fierbe 2-3 min. Se foloseste la preparate din peste. In cazul in care la acest sos se inlocuieste supa de peste cu supa de oase, atunci sosul rezultat poate fi folosit pentru preparate din carne de pasare si de vaca.

    sos aurora

    bulion de tomate faina sare supa de peste unt
    January 21, 2011 LeChef

    Post navigation

    Sos Casandra → ← Supa de chimen (acra)

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Recommendation

    • Grupul YES
      • Timisoara
      • Bucuresti
      • Sibiu
      • Oradea
    • Siteuri Partenere
      • Harta Turistului
      • Ora Sportiva
      • Anatomie si Fiziologie
      • Judet
      • Retete Naturiste
    Powered by WordPress | theme SG Grid