Amaris.ro

Feel free to imagine

  • SHOP
    • Rochii
      • Rochii de plaja
  • Contact
  • Divertisment
    • Calatorii
    • Carti
    • Cinema
    • Dictionar de Vise
    • Felicitari
    • Horoscop
    • La cafea
    • Unde iesim?
    • Vedete
  • Fashion
    • Accesorii
    • Shopping
    • Stil
    • Tendinte
  • Frumusete
    • Coafuri
    • Corp
    • Cosmetica
    • Machiaj
    • Unghii
  • In Bucatarie
    • Aperitive
    • Cocktail
    • Deserturi
    • Fripturi
    • Garnituri
    • Muraturi
    • Paste
    • Patiserie si Panificatie
    • Retete cu peste
    • Retete vegetariene
    • Secrete in bucatarie
    • Sosuri si Salate
    • Supe si Ciorbe
  • In Cariera
  • In Familie
  • Sport, IT si Dieta
  • Dragoste&Sex
    • Ce-i nou?
    • Nunta
    • Relatii
    • Sex

Sos alb simplu

  • In Bucatarie
  • Sosuri si Salate

Ingrediente sos alb simplu

  • Unt 50 g
  • faina 50 g
  • supa de oase 350 ml
  • sare
  • Metoda de preparare sos alb simplu

    Se infierbanta untul, se adauga faina si se caleste fara a se rumeni. Se stinge cu supa de oase si se amesteca bine ca sa nu faca cocoloase. Se lasa sa fiarba 15-20 min. la un foc domol, se potriveste gustul de sare si se strecoara printr-o etamina. Se foloseste in special pentru ciulamaua de pasare.

    sos alb

    faina sare sos alb simplu supa de oase unt
    January 20, 2011 LeChef

    Post navigation

    Salata de rosii cu oua → ← Supa de cartofi cu afumatura

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Recommendation

    • Grupul YES
      • Timisoara
      • Bucuresti
      • Sibiu
      • Oradea
    • Siteuri Partenere
      • Harta Turistului
      • Ora Sportiva
      • Anatomie si Fiziologie
      • Judet
      • Retete Naturiste
    Powered by WordPress | theme SG Grid