Amaris.ro

Feel free to imagine

  • SHOP
    • Rochii
      • Rochii de plaja
  • Contact
  • Divertisment
    • Calatorii
    • Carti
    • Cinema
    • Dictionar de Vise
    • Felicitari
    • Horoscop
    • La cafea
    • Unde iesim?
    • Vedete
  • Fashion
    • Accesorii
    • Shopping
    • Stil
    • Tendinte
  • Frumusete
    • Coafuri
    • Corp
    • Cosmetica
    • Machiaj
    • Unghii
  • In Bucatarie
    • Aperitive
    • Cocktail
    • Deserturi
    • Fripturi
    • Garnituri
    • Muraturi
    • Paste
    • Patiserie si Panificatie
    • Retete cu peste
    • Retete vegetariene
    • Secrete in bucatarie
    • Sosuri si Salate
    • Supe si Ciorbe
  • In Cariera
  • In Familie
  • Sport, IT si Dieta
  • Dragoste&Sex
    • Ce-i nou?
    • Nunta
    • Relatii
    • Sex

Sos alb cu vin pentru peste

  • In Bucatarie
  • Sosuri si Salate

Ingrediente sos alb cu vin pentru peste

  • Unt 50 g
  • faina 50 g
  • supa de peste 350 ml
  • galbenusuri 3 buc
  • vin alb 50 ml
  • lamaie 100 g
  • sare
  • Metoda de preparare sos alb cu vin pentru peste

    Se infierbanta untul, se adauga faina si se caleste fara a se rumeni. Se stinge cu supa de peste, se lasa sa fiarba la un foc domol circa 15-20 min., se ia cratita de pe foc si se tempereaza. Galbenusurile se amesteca cu vinul si zeama de lamaie si se adauga la sos. Se lasa sa mai fiarba cateva minute, se potriveste gustul de sare si se strecoara printr-o etamina. Se foloseste la preparate din peste.

    sos alb

    faina galbenusuri lamaie sare supa de peste unt vin alb
    January 21, 2011 LeChef

    Post navigation

    Sos Meuniere → ← Sos picant

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Recommendation

    • Grupul YES
      • Timisoara
      • Bucuresti
      • Sibiu
      • Oradea
    • Siteuri Partenere
      • Harta Turistului
      • Ora Sportiva
      • Anatomie si Fiziologie
      • Judet
      • Retete Naturiste
    Powered by WordPress | theme SG Grid