Amaris.ro

Feel free to imagine

  • SHOP
    • Rochii
      • Rochii de plaja
  • Contact
  • Divertisment
    • Calatorii
    • Carti
    • Cinema
    • Dictionar de Vise
    • Felicitari
    • Horoscop
    • La cafea
    • Unde iesim?
    • Vedete
  • Fashion
    • Accesorii
    • Shopping
    • Stil
    • Tendinte
  • Frumusete
    • Coafuri
    • Corp
    • Cosmetica
    • Machiaj
    • Unghii
  • In Bucatarie
    • Aperitive
    • Cocktail
    • Deserturi
    • Fripturi
    • Garnituri
    • Muraturi
    • Paste
    • Patiserie si Panificatie
    • Retete cu peste
    • Retete vegetariene
    • Secrete in bucatarie
    • Sosuri si Salate
    • Supe si Ciorbe
  • In Cariera
  • In Familie
  • Sport, IT si Dieta
  • Dragoste&Sex
    • Ce-i nou?
    • Nunta
    • Relatii
    • Sex

Rosii umplute cu telina fiarta

  • Aperitive
  • In Bucatarie

Ingrediente rosii umplute cu telina fiarta

  • Rosii 2 kg
  • telina 900 g
  • maioneza 300 g
  • mustar 20 g
  • zahar pudra 10 g
  • verdeata 1/2 leg
  • sare
  • Metoda de preparare rosii umplute cu telina fiarta

    Se aleg rosii de aceeasi marime, se taie capacele, se scoate miezul cu o lingurita de scobit, se intorc rosiile cu gura in jos si se lasa sa se scurga bine. Telina se curata de coaja si se fierbe in apa cu sare. Dupa ce a fiert, se lasa sa se raceasca si se da pe o razatoare (julien). Se amesteca 200 g maioneza cu zaharul si mustarul, se adauga telina si se potriveste gustul de sare, se umplu rosiile cu aceasta compozitie si se decoreaza pe deasupra cu restul de maioneza si verdeata.

    rosii

    maioneza mustar rosii sare telina verdeata zahar pudra
    January 20, 2011 LeChef

    Post navigation

    Pasta de branza de vaci si telemea II → ← Rosii umplute cu peste alb

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Recommendation

    • Grupul YES
      • Timisoara
      • Bucuresti
      • Sibiu
      • Oradea
    • Siteuri Partenere
      • Harta Turistului
      • Ora Sportiva
      • Anatomie si Fiziologie
      • Judet
      • Retete Naturiste
    Powered by WordPress | theme SG Grid