Amaris.ro

Feel free to imagine

  • SHOP
    • Rochii
      • Rochii de plaja
  • Contact
  • Divertisment
    • Calatorii
    • Carti
    • Cinema
    • Dictionar de Vise
    • Felicitari
    • Horoscop
    • La cafea
    • Unde iesim?
    • Vedete
  • Fashion
    • Accesorii
    • Shopping
    • Stil
    • Tendinte
  • Frumusete
    • Coafuri
    • Corp
    • Cosmetica
    • Machiaj
    • Unghii
  • In Bucatarie
    • Aperitive
    • Cocktail
    • Deserturi
    • Fripturi
    • Garnituri
    • Muraturi
    • Paste
    • Patiserie si Panificatie
    • Retete cu peste
    • Retete vegetariene
    • Secrete in bucatarie
    • Sosuri si Salate
    • Supe si Ciorbe
  • In Cariera
  • In Familie
  • Sport, IT si Dieta
  • Dragoste&Sex
    • Ce-i nou?
    • Nunta
    • Relatii
    • Sex

Rosii umplute cu pasta de branza

  • Aperitive
  • In Bucatarie

Ingrediente rosii umplute cu pasta de branza

  • Rosii 1.8 kg
  • branza telemea de oi 100 g
  • branza de vaci 300 g
  • unt 100 g
  • smantana 100 g
  • boia de ardei 2 g
  • marar tocat 1 leg
  • Metoda de preparare rosii umplute cu pasta de branza

    Se aleg rosii de aceeasi marime, se taie capacele, se scobesc cu o lingurita de scobit si se asaza cu gura in jos ca sa se scurga. Telemeaua se da pe razatoare, se adauga branza de vaci, untul, smantana si boiaua si se amesteca, pana ce se obtine o compozitie omogena. La sfarsit se pune mararul tocat marunt. Se umplu rosiile cu acesta compozitie si se presara pe deasupra cu marar tocat.

    tomate

    boia de ardei branza branza de vaci marar tocat rosii smantana telemea de oi unt
    January 20, 2011 LeChef

    Post navigation

    Rosii umplute cu salata de vinete → ← Rosii umplute cu oua, salata de vinete si maioneza

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Recommendation

    • Grupul YES
      • Timisoara
      • Bucuresti
      • Sibiu
      • Oradea
    • Siteuri Partenere
      • Harta Turistului
      • Ora Sportiva
      • Anatomie si Fiziologie
      • Judet
      • Retete Naturiste
    Powered by WordPress | theme SG Grid