Amaris.ro

Feel free to imagine

  • SHOP
    • Rochii
      • Rochii de plaja
  • Contact
  • Divertisment
    • Calatorii
    • Carti
    • Cinema
    • Dictionar de Vise
    • Felicitari
    • Horoscop
    • La cafea
    • Unde iesim?
    • Vedete
  • Fashion
    • Accesorii
    • Shopping
    • Stil
    • Tendinte
  • Frumusete
    • Coafuri
    • Corp
    • Cosmetica
    • Machiaj
    • Unghii
  • In Bucatarie
    • Aperitive
    • Cocktail
    • Deserturi
    • Fripturi
    • Garnituri
    • Muraturi
    • Paste
    • Patiserie si Panificatie
    • Retete cu peste
    • Retete vegetariene
    • Secrete in bucatarie
    • Sosuri si Salate
    • Supe si Ciorbe
  • In Cariera
  • In Familie
  • Sport, IT si Dieta
  • Dragoste&Sex
    • Ce-i nou?
    • Nunta
    • Relatii
    • Sex

Pui fript la tava

  • Fripturi
  • In Bucatarie

Ingrediente pui fript la tava

  • Pui 1 kg
  • unt 50 g
  • maghiran 1 fir
  • sare
  • Metoda de preparare pui fript la tava

    Se curata puiul, se freaca cu sare si se pudreaza in interior cu maghiran pisat, se unge puiul cu unt, se pune in interior o bucata de unt, si se asaza intr-o tava, in care se adauga si restul de unt. Se da tava la cuptor la un foc potrivit si se stropeste din cand in cand cu sosul format. Cand este gata, se transeaza si se serveste cu garnitura de legume si salata.

    pui

    maghiran pui sare unt
    January 30, 2011 LeChef

    Post navigation

    19 Sfaturi grozave → ← Macrouri la gratar

    One thought on “Pui fript la tava”

    1. Pingback: Puisor fraged la tava.. | Resurse Web Romania

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Recommendation

    • Grupul YES
      • Timisoara
      • Bucuresti
      • Sibiu
      • Oradea
    • Siteuri Partenere
      • Harta Turistului
      • Ora Sportiva
      • Anatomie si Fiziologie
      • Judet
      • Retete Naturiste
    Powered by WordPress | theme SG Grid