Amaris.ro

Feel free to imagine

  • SHOP
    • Rochii
      • Rochii de plaja
  • Contact
  • Divertisment
    • Calatorii
    • Carti
    • Cinema
    • Dictionar de Vise
    • Felicitari
    • Horoscop
    • La cafea
    • Unde iesim?
    • Vedete
  • Fashion
    • Accesorii
    • Shopping
    • Stil
    • Tendinte
  • Frumusete
    • Coafuri
    • Corp
    • Cosmetica
    • Machiaj
    • Unghii
  • In Bucatarie
    • Aperitive
    • Cocktail
    • Deserturi
    • Fripturi
    • Garnituri
    • Muraturi
    • Paste
    • Patiserie si Panificatie
    • Retete cu peste
    • Retete vegetariene
    • Secrete in bucatarie
    • Sosuri si Salate
    • Supe si Ciorbe
  • In Cariera
  • In Familie
  • Sport, IT si Dieta
  • Dragoste&Sex
    • Ce-i nou?
    • Nunta
    • Relatii
    • Sex

Pasta de branza de vaci si telemea – I

  • Aperitive
  • In Bucatarie

Ingrediente pasta de branza de vaci si telemea

  • Branza de vaci proaspata 300 g
  • telemea de oi 100 g
  • unt 100 g
  • chimen macinat 10 g
  • Mod de preparare past de branza de vaci si telemea – I

    Se amesteca branza de vaci trecuta prin sita, telemeaua data pe razatoare, untul frecat spuma si chimenul macinat, pana ce se obtine o pasta omogena, cu care se pot face sandviciuri sau se pot umple ardei grasi, care se pun la frigider si se servesc ca aperitiv.

    branza

    branza branza de vaci chimen telemea unt
    January 20, 2011 LeChef

    Post navigation

    Rosii umplute cu peste alb → ← Pasta de branza de vaci cu ceapa

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Recommendation

    • Grupul YES
      • Timisoara
      • Bucuresti
      • Sibiu
      • Oradea
    • Siteuri Partenere
      • Harta Turistului
      • Ora Sportiva
      • Anatomie si Fiziologie
      • Judet
      • Retete Naturiste
    Powered by WordPress | theme SG Grid