Amaris.ro

Feel free to imagine

  • SHOP
    • Rochii
      • Rochii de plaja
  • Contact
  • Divertisment
    • Calatorii
    • Carti
    • Cinema
    • Dictionar de Vise
    • Felicitari
    • Horoscop
    • La cafea
    • Unde iesim?
    • Vedete
  • Fashion
    • Accesorii
    • Shopping
    • Stil
    • Tendinte
  • Frumusete
    • Coafuri
    • Corp
    • Cosmetica
    • Machiaj
    • Unghii
  • In Bucatarie
    • Aperitive
    • Cocktail
    • Deserturi
    • Fripturi
    • Garnituri
    • Muraturi
    • Paste
    • Patiserie si Panificatie
    • Retete cu peste
    • Retete vegetariene
    • Secrete in bucatarie
    • Sosuri si Salate
    • Supe si Ciorbe
  • In Cariera
  • In Familie
  • Sport, IT si Dieta
  • Dragoste&Sex
    • Ce-i nou?
    • Nunta
    • Relatii
    • Sex

Parfait cu capsuni

  • Deserturi
  • In Bucatarie

Se amesteca zaharul cu laptele si ouale, pana ce compozitia s-a omogenizat. Apoi se pune la foc si se amesteca, pana ce a dat in fiert, se ia vasul de pe foc, se adauga zaharul vanilat si se lasa sa se raceasca complet. Dupa ce s-a racit, se adauga fructele, care au fost zdrobite. Se toarna compozitia peste frisca batuta si se amesteca usor cu telul. Se toarna in forme de parfait, care se pun in congelator timp de trei ore. Dupa dorinta, in compozitie, odata cu zaharul vanilat se pot pune si doua linguri de coniac.

parfait cu capsuniIngrediente: Zahar 180 g
lapte 160 ml
oua 2 buc
zahar vanilat 1 plic
capsuni 250 g
frisca 500 g

capsuni frisca lapte oua zahar zahar vanilat
January 16, 2011 LeChef

Post navigation

Predictor gender copilului → ← Cultivarea Optimismului – Sa fim frumosi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Recommendation

  • Grupul YES
    • Timisoara
    • Bucuresti
    • Sibiu
    • Oradea
  • Siteuri Partenere
    • Harta Turistului
    • Ora Sportiva
    • Anatomie si Fiziologie
    • Judet
    • Retete Naturiste
Powered by WordPress | theme SG Grid