Amaris.ro

Feel free to imagine

  • SHOP
    • Rochii
      • Rochii de plaja
  • Contact
  • Divertisment
    • Calatorii
    • Carti
    • Cinema
    • Dictionar de Vise
    • Felicitari
    • Horoscop
    • La cafea
    • Unde iesim?
    • Vedete
  • Fashion
    • Accesorii
    • Shopping
    • Stil
    • Tendinte
  • Frumusete
    • Coafuri
    • Corp
    • Cosmetica
    • Machiaj
    • Unghii
  • In Bucatarie
    • Aperitive
    • Cocktail
    • Deserturi
    • Fripturi
    • Garnituri
    • Muraturi
    • Paste
    • Patiserie si Panificatie
    • Retete cu peste
    • Retete vegetariene
    • Secrete in bucatarie
    • Sosuri si Salate
    • Supe si Ciorbe
  • In Cariera
  • In Familie
  • Sport, IT si Dieta
  • Dragoste&Sex
    • Ce-i nou?
    • Nunta
    • Relatii
    • Sex

Lapte vegetal de calitate

  • In Bucatarie

Laptele vegetal sau laptele pe baza de plante a inceput sa devina din ce in ce mai popular, reusind de fiecare data sa ne faca cu ochiul de pe rafturile supermarketurilor. Laptele de soia, laptele de migdale, laptele de cocos sau cel de orez sunt doar alternative vegetale ale laptelui de vaca, cu proprietati deosebite pentru consumatori.

Pe langa gustul aparte, aromat si cu un continut redus de grasimi, laptele vegetal ne incanta papilele gustative prin consistenta cremoasa, racoritoare, fiind perfect pentru zilele caniculare de vara. Este o combinatie sanatoasa de grasimi mono si polinesaturate pentru sanatatea inimii, bogat in vitamine si minerale, fiind alegerea ideala pentru persoanele ce se confrunta cu un sistem digestiv lent, cu un colon iritabil sau care au probleme cu constipatia.

In prezent varietatea de sortimente de lapte vegetal de pe rafturile din supermarketuri este coplesitoare, de aceea poate fi greu sa decidem care sortiment de lapte vegetal este potrivit pentru noi.  Pentru a-l alege pe cel potrivit pentru gustul si nevoile noastre, ideal ar fi sa punem in balanta anumiti factori cum ar fi eventuale intolerante, gust si regim alimentar.

In general, atunci cand gatim, laptele de soia poate fi inlocuit, de obicei, cu  cel de vaca datorita similitudinii in ceea ce priveste continutul de grasimi si proteine ​​- in timp ce laptele de migdale sau de orez este recomandat pentru deserturi, deoarece ambele sunt in mod natural dulci.

Exista nenumarate motive pentru care sa incercam o alternativa la laptele de vaca: intoleranta la lactoza, decizia de a evita produsele derivate de la animale sau chiar simpla curiozitate. Indiferent de motiv, exista multe sortimente de lapte vegetal – cele mai comune fiind facute din ingrediente cum ar fi orez, ovaz, soia, canepa sau migdale care sunt fierte si apoi amestecate si scurse. In timp ce lichidul rezultat se numeste lapte indiferent de produsul de la care provine, compozitia nutritiva variaza in functie de ingredientul principal.

November 19, 2019 LeChef

Post navigation

Ce cumpără bărbații versus ce cumpără femeile în preajma sărbătorilor → ← Cum alegem cosmetice naturale

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Recommendation

  • Grupul YES
    • Timisoara
    • Bucuresti
    • Sibiu
    • Oradea
  • Siteuri Partenere
    • Harta Turistului
    • Ora Sportiva
    • Anatomie si Fiziologie
    • Judet
    • Retete Naturiste
Powered by WordPress | theme SG Grid