Amaris.ro

Feel free to imagine

  • SHOP
    • Rochii
      • Rochii de plaja
  • Contact
  • Divertisment
    • Calatorii
    • Carti
    • Cinema
    • Dictionar de Vise
    • Felicitari
    • Horoscop
    • La cafea
    • Unde iesim?
    • Vedete
  • Fashion
    • Accesorii
    • Shopping
    • Stil
    • Tendinte
  • Frumusete
    • Coafuri
    • Corp
    • Cosmetica
    • Machiaj
    • Unghii
  • In Bucatarie
    • Aperitive
    • Cocktail
    • Deserturi
    • Fripturi
    • Garnituri
    • Muraturi
    • Paste
    • Patiserie si Panificatie
    • Retete cu peste
    • Retete vegetariene
    • Secrete in bucatarie
    • Sosuri si Salate
    • Supe si Ciorbe
  • In Cariera
  • In Familie
  • Sport, IT si Dieta
  • Dragoste&Sex
    • Ce-i nou?
    • Nunta
    • Relatii
    • Sex

Heringi la gratar

  • In Bucatarie
  • Retete cu peste

Ingrediente heringi la gratar

  • Heringi 1 kg
  • ulei 30 g
  • sare
  • Metoda de preparare heringi la gratar

    Heringii se decongeleaza, se scot intestinele prin urechi, fara a se taia burta, se scot bronhiile si se spala in mai multe ape. Se sterg cu un stergar, se freaca cu sare, se ung cu ulei si se infasoara intr-o coala de pergament unsa cu ulei. Se asaza pe gratar si se frig pe ambele parti.

    heringi la gratar

    heringi sare ulei
    January 24, 2011 LeChef

    Post navigation

    Cartofi natur → ← Salata de legume bulgara

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Recommendation

    • Grupul YES
      • Timisoara
      • Bucuresti
      • Sibiu
      • Oradea
    • Siteuri Partenere
      • Harta Turistului
      • Ora Sportiva
      • Anatomie si Fiziologie
      • Judet
      • Retete Naturiste
    Powered by WordPress | theme SG Grid