Amaris.ro

Feel free to imagine

  • SHOP
    • Rochii
      • Rochii de plaja
  • Contact
  • Divertisment
    • Calatorii
    • Carti
    • Cinema
    • Dictionar de Vise
    • Felicitari
    • Horoscop
    • La cafea
    • Unde iesim?
    • Vedete
  • Fashion
    • Accesorii
    • Shopping
    • Stil
    • Tendinte
  • Frumusete
    • Coafuri
    • Corp
    • Cosmetica
    • Machiaj
    • Unghii
  • In Bucatarie
    • Aperitive
    • Cocktail
    • Deserturi
    • Fripturi
    • Garnituri
    • Muraturi
    • Paste
    • Patiserie si Panificatie
    • Retete cu peste
    • Retete vegetariene
    • Secrete in bucatarie
    • Sosuri si Salate
    • Supe si Ciorbe
  • In Cariera
  • In Familie
  • Sport, IT si Dieta
  • Dragoste&Sex
    • Ce-i nou?
    • Nunta
    • Relatii
    • Sex

Crap spaniol

  • In Bucatarie
  • Retete cu peste

Ingrediente crap spaniol

  • Crap 1 kg
  • ulei 100 g
  • usturoi 15 g
  • otet 40 ml
  • piper
  • sare
  • Metoda de preparare crap spaniol

    Pestele se curata, se taie bucati de marime potrivita, se condimenteaza cu piper si sare, se unge cu ulei fiecare bucata, se asaza intr-o tava si se frige la cuptor. Din mujdei de usturoi, otet, ulei si putina apa se prepara un sos, care se toarna peste bucatile de peste si se mai lasa vasul la cuptor 10 minute.

    peste

    crap otet piper sare ulei usturoi
    January 24, 2011 LeChef

    Post navigation

    Salata de legume bulgara → ← Salata de rosii cu oua

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Recommendation

    • Grupul YES
      • Timisoara
      • Bucuresti
      • Sibiu
      • Oradea
    • Siteuri Partenere
      • Harta Turistului
      • Ora Sportiva
      • Anatomie si Fiziologie
      • Judet
      • Retete Naturiste
    Powered by WordPress | theme SG Grid