Amaris.ro

Feel free to imagine

  • SHOP
    • Rochii
      • Rochii de plaja
  • Contact
  • Divertisment
    • Calatorii
    • Carti
    • Cinema
    • Dictionar de Vise
    • Felicitari
    • Horoscop
    • La cafea
    • Unde iesim?
    • Vedete
  • Fashion
    • Accesorii
    • Shopping
    • Stil
    • Tendinte
  • Frumusete
    • Coafuri
    • Corp
    • Cosmetica
    • Machiaj
    • Unghii
  • In Bucatarie
    • Aperitive
    • Cocktail
    • Deserturi
    • Fripturi
    • Garnituri
    • Muraturi
    • Paste
    • Patiserie si Panificatie
    • Retete cu peste
    • Retete vegetariene
    • Secrete in bucatarie
    • Sosuri si Salate
    • Supe si Ciorbe
  • In Cariera
  • In Familie
  • Sport, IT si Dieta
  • Dragoste&Sex
    • Ce-i nou?
    • Nunta
    • Relatii
    • Sex

Crap rasol

  • In Bucatarie
  • Retete cu peste

Ingrediente crap rasol

  • Crap 1 kg
  • ceapa 150 g
  • morcovi 100 g
  • cartofi 2 kg
  • sos meuniere 300 g
  • piper
  • sare
  • Metoda de preparare crap rasol
    Ceapa si morcovii se pun la fiert in apa cu sare. Dupa circa 30 min. se adauga pestele taiat bucati si se fierb circa 10 min. Cartofii se curata, se taie cuburi si se fierb separat in apa cu sare. Se aranjeaza pe un platou bucatile de peste si cartofii natur. Se serveste cu sos meuniere.

    peste

    cartofi ceapa crap morcovi piper sare sos meuniere
    January 24, 2011 LeChef

    Post navigation

    Chiftelute de peste I → ← Salata americana

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Recommendation

    • Grupul YES
      • Timisoara
      • Bucuresti
      • Sibiu
      • Oradea
    • Siteuri Partenere
      • Harta Turistului
      • Ora Sportiva
      • Anatomie si Fiziologie
      • Judet
      • Retete Naturiste
    Powered by WordPress | theme SG Grid