Amaris.ro

Feel free to imagine

  • SHOP
    • Rochii
      • Rochii de plaja
  • Contact
  • Divertisment
    • Calatorii
    • Carti
    • Cinema
    • Dictionar de Vise
    • Felicitari
    • Horoscop
    • La cafea
    • Unde iesim?
    • Vedete
  • Fashion
    • Accesorii
    • Shopping
    • Stil
    • Tendinte
  • Frumusete
    • Coafuri
    • Corp
    • Cosmetica
    • Machiaj
    • Unghii
  • In Bucatarie
    • Aperitive
    • Cocktail
    • Deserturi
    • Fripturi
    • Garnituri
    • Muraturi
    • Paste
    • Patiserie si Panificatie
    • Retete cu peste
    • Retete vegetariene
    • Secrete in bucatarie
    • Sosuri si Salate
    • Supe si Ciorbe
  • In Cariera
  • In Familie
  • Sport, IT si Dieta
  • Dragoste&Sex
    • Ce-i nou?
    • Nunta
    • Relatii
    • Sex

Category Archives: Sosuri si Salate

Salata de vinete cu nuci

Ingrediente pentru Salata de vinete cu nuci: 4 buc vinete medii, 4 buc ardei kapia rosu 1 pahar cu nuca macinata, 2 catei de usturoi, 250 gr iaurt gras 1 […]

December 27, 2011 Editor Leave a comment

Salata cu telina si nuci

Ingrediente pentru Salata cu telina si nuci: 1 telina mica, 1 lingura suc de lamaie, 100 g cascaval, 1 paine – o felie, 5 nuci, 2 buc mere, 3 buc […]

December 27, 2011 Editor Leave a comment

Salata cu ananas

Ingrediente salata cu ananas 200 gr. carne de pasare 150 gr. ananas (conservat) 200 gr. cascaval pentru salata maioneza 6-7 masline Mod de preparare salata cu ananas Se pune la […]

February 15, 2011 LeChef Leave a comment

Salata de legume bulgara

Ingrediente salata de legume bulgara Rosii 500 g castraveti verzi 350 g ceapa 150 g ardei grasi 300 g verdeata 1 leg ulei 40 g otet 20 ml telemea 75 […]

January 24, 2011 LeChef Leave a comment

Salata de rosii cu oua

Ingrediente salata de rosii cu oua Rosii 800 g oua 6 buc usturoi 20 g ulei 40 g sare Metoda de preparare salata de rosii cu oua Rosiile se taie […]

January 24, 2011 LeChef Leave a comment

Salata americana

Ingrediente salata americana Rosii 400 g cartofi 400 g telina 200 g ceapa 200 g oua 4 buc ulei 100 g piper 3 g sare 30 g patrunjel (frunze) 20 […]

January 24, 2011 LeChef Leave a comment

Sos Kuky

Ingrediente Sos Kuky Unt 50 g faina 50 g smantana 150 g aspic 200 g vin alb 100 ml galbenusuri 2 buc lamaie 100 g piper sare Metoda de preparare […]

January 21, 2011 LeChef Leave a comment

Sos andral

Ingrediente sos andral Lapte 400 ml faina 50 g unt 50 g sare Metoda de preparare sos andral Se pune laptele la fiert. Se desface faina in putin lapte rece […]

January 21, 2011 LeChef Leave a comment

Sos Meuniere

Ingrediente Sos Meuniere Unt 250 g lamaie 250 g patrunjel verde 1 leg capere 50 g piper sare Metoda de preparare Sos Meuniere Se topeste untul, se adauga sarea, piperul […]

January 21, 2011 LeChef Leave a comment

Sos alb cu vin pentru peste

Ingrediente sos alb cu vin pentru peste Unt 50 g faina 50 g supa de peste 350 ml galbenusuri 3 buc vin alb 50 ml lamaie 100 g sare Metoda […]

January 21, 2011 LeChef Leave a comment

Sos picant

Ingrediente sos picant Sos brun 300 g castraveti in otet 100 g ceapa 50 g mustar 25 g unt 50 g vin 100 ml otet 40 ml piper Metoda de […]

January 21, 2011 LeChef Leave a comment

Sos Bearnez

Ingrediente Sos Bearnez Unt 250 g oua 2 buc tarhon 1 leg ceapa 25 g piper 17-18 boabe otet 40 ml vin alb 100 ml asmatui 1 fir cimbru un […]

January 21, 2011 LeChef Leave a comment

Sos Mousseline

Ingrediente Sos Mousseline Unt 100 g galbenusuri 3 buc lamaie 75 g smantana 200 g piper sare Metoda de preparare Sos Mousseline Untul se pune intr-o caserola, se amesteca, pana […]

January 21, 2011 LeChef Leave a comment

Sos de rosii

Ingrediente sos de rosii Rosii 600 g unt 50 g faina 50 g smantana 200 g zahar 10 g sare Metoda de preparare sos de rosii Rosiile se zdrobesc, se […]

January 21, 2011 LeChef Leave a comment

Sos Minodora

Ingrediente Sos Minodora Unt 50 g faina 50 g lapte 300 ml smantana 200 g galbenusuri 4 buc lamaie 100 g piper sare Metoda de preparare Sos Minodora Se incalzeste […]

January 21, 2011 LeChef Leave a comment

Sos olandez

Ingrediente sos olandez Unt 300 g oua 4 buc lamaie 100 g piper sare Metoda de preparare sos olandez Se pun galbenusurile intr-un vas, se adauga putina apa si se […]

January 21, 2011 LeChef Leave a comment

Sos de vin

Ingrediente sos de vin Morcovi 100 g telina 100 g ceapa 100 g unt 75 g faina 50 g supa de oase 200 ml vin alb 150 g bulion de […]

January 21, 2011 LeChef Leave a comment

Sos alb cu smantana

Ingrediente Sos alb cu smantana Unt 50 g faina 50 g lapte 200 ml smantana 300 g sare Metoda de preparare Sos alb cu smantana Se infierbanta untul intr-o cratita, […]

January 21, 2011 LeChef Leave a comment

Sos Mamaia

Ingrediente Sos Mamaia Unt 50 g faina 50 g supa de oase 350 ml ceapa 250 g otet 40 ml sardelede Lissa 100 g piper sare Metoda de preparare Sos […]

January 21, 2011 LeChef Leave a comment

Sos de marar I

Ingrediente sos de marar I Unt 50 g faina 50 g smantana 300 g otet 40 ml marar 1 leg zahar 10 g sare Metoda de preparare sos de marar […]

January 21, 2011 LeChef Leave a comment

Posts navigation

1 2 Next →

Recommendation

  • Grupul YES
    • Timisoara
    • Bucuresti
    • Sibiu
    • Oradea
  • Siteuri Partenere
    • Harta Turistului
    • Ora Sportiva
    • Anatomie si Fiziologie
    • Judet
    • Retete Naturiste
Powered by WordPress | theme SG Grid