Amaris.ro

Feel free to imagine

  • SHOP
    • Rochii
      • Rochii de plaja
  • Contact
  • Divertisment
    • Calatorii
    • Carti
    • Cinema
    • Dictionar de Vise
    • Felicitari
    • Horoscop
    • La cafea
    • Unde iesim?
    • Vedete
  • Fashion
    • Accesorii
    • Shopping
    • Stil
    • Tendinte
  • Frumusete
    • Coafuri
    • Corp
    • Cosmetica
    • Machiaj
    • Unghii
  • In Bucatarie
    • Aperitive
    • Cocktail
    • Deserturi
    • Fripturi
    • Garnituri
    • Muraturi
    • Paste
    • Patiserie si Panificatie
    • Retete cu peste
    • Retete vegetariene
    • Secrete in bucatarie
    • Sosuri si Salate
    • Supe si Ciorbe
  • In Cariera
  • In Familie
  • Sport, IT si Dieta
  • Dragoste&Sex
    • Ce-i nou?
    • Nunta
    • Relatii
    • Sex

Category Archives: Retete cu peste

Stiuca umpluta de Caraorman

Reteta dupa Radu Anton Roman Se zvârcoleste Itic în groapã lângã Vistula când vede stiuca lui umplutã cuser, târâtã pe malul noroios al Sulinei. Umpluturã: • 1 stiucã de vreo […]

October 26, 2011 LeChef Leave a comment

Macrouri la gratar

Ingrediente macrouri la gratar Macrouri 1.2 kg ulei 50 g sos a la grec 400 g sare Metode de preparare macrouri la gratar Se curata macrourile, se spala, se sareaza […]

January 26, 2011 LeChef Leave a comment

Heringi la gratar

Ingrediente heringi la gratar Heringi 1 kg ulei 30 g sare Metoda de preparare heringi la gratar Heringii se decongeleaza, se scot intestinele prin urechi, fara a se taia burta, […]

January 24, 2011 LeChef Leave a comment

Crap spaniol

Ingrediente crap spaniol Crap 1 kg ulei 100 g usturoi 15 g otet 40 ml piper sare Metoda de preparare crap spaniol Pestele se curata, se taie bucati de marime […]

January 24, 2011 LeChef Leave a comment

Crap prajit

Ingrediente crap prajit Crap 1.5 kg ulei 125 g faina 75 g lamaie 100 g piper sare Metoda de preparare crap prajit Pestele se curata, se taie bucati de marime […]

January 24, 2011 LeChef Leave a comment

Chiftelute de peste I

Ingrediente chiftelute de peste Peste oceanic 1.5 kg franzela 250 g oua 2 buc verdeata 2 leg ceapa 150 g faina 100 g ulei 125 g piper sare Metoda de […]

January 24, 2011 LeChef Leave a comment

Crap rasol

Ingrediente crap rasol Crap 1 kg ceapa 150 g morcovi 100 g cartofi 2 kg sos meuniere 300 g piper sare Metoda de preparare crap rasol Ceapa si morcovii se […]

January 24, 2011 LeChef Leave a comment

Calcan prajit

Ingrediente Calcan prajit Calcan 1 kg unt 150 g faina 50 g lapte 300 ml lamaie 75 g verdeata1 leg sare Metoda de preparare Calcan prajit Se curata calcanul de […]

January 24, 2011 LeChef Leave a comment

Anghemacht de peste

Ingrediente Anghemacht de peste Peste 1 kg ulei 100 g ceapa 100 g faina 100 g lamaie 100 g piper sare Metoda de preparare Anghemacht de peste Pestele se curata, […]

January 24, 2011 LeChef Leave a comment

Recommendation

  • Grupul YES
    • Timisoara
    • Bucuresti
    • Sibiu
    • Oradea
  • Siteuri Partenere
    • Harta Turistului
    • Ora Sportiva
    • Anatomie si Fiziologie
    • Judet
    • Retete Naturiste
Powered by WordPress | theme SG Grid