Stiuca umpluta de Caraorman
Reteta dupa Radu Anton Roman Se zvârcoleste Itic în groapã lângã Vistula când vede stiuca lui umplutã cuser, târâtã pe malul noroios al Sulinei. Umpluturã: • 1 stiucã de vreo […]
Reteta dupa Radu Anton Roman Se zvârcoleste Itic în groapã lângã Vistula când vede stiuca lui umplutã cuser, târâtã pe malul noroios al Sulinei. Umpluturã: • 1 stiucã de vreo […]
Ingrediente macrouri la gratar Macrouri 1.2 kg ulei 50 g sos a la grec 400 g sare Metode de preparare macrouri la gratar Se curata macrourile, se spala, se sareaza […]
Ingrediente heringi la gratar Heringi 1 kg ulei 30 g sare Metoda de preparare heringi la gratar Heringii se decongeleaza, se scot intestinele prin urechi, fara a se taia burta, […]
Ingrediente crap spaniol Crap 1 kg ulei 100 g usturoi 15 g otet 40 ml piper sare Metoda de preparare crap spaniol Pestele se curata, se taie bucati de marime […]
Ingrediente crap prajit Crap 1.5 kg ulei 125 g faina 75 g lamaie 100 g piper sare Metoda de preparare crap prajit Pestele se curata, se taie bucati de marime […]
Ingrediente chiftelute de peste Peste oceanic 1.5 kg franzela 250 g oua 2 buc verdeata 2 leg ceapa 150 g faina 100 g ulei 125 g piper sare Metoda de […]
Ingrediente crap rasol Crap 1 kg ceapa 150 g morcovi 100 g cartofi 2 kg sos meuniere 300 g piper sare Metoda de preparare crap rasol Ceapa si morcovii se […]
Ingrediente Calcan prajit Calcan 1 kg unt 150 g faina 50 g lapte 300 ml lamaie 75 g verdeata1 leg sare Metoda de preparare Calcan prajit Se curata calcanul de […]
Ingrediente Anghemacht de peste Peste 1 kg ulei 100 g ceapa 100 g faina 100 g lamaie 100 g piper sare Metoda de preparare Anghemacht de peste Pestele se curata, […]