Amaris.ro

Feel free to imagine

  • SHOP
    • Rochii
      • Rochii de plaja
  • Contact
  • Divertisment
    • Calatorii
    • Carti
    • Cinema
    • Dictionar de Vise
    • Felicitari
    • Horoscop
    • La cafea
    • Unde iesim?
    • Vedete
  • Fashion
    • Accesorii
    • Shopping
    • Stil
    • Tendinte
  • Frumusete
    • Coafuri
    • Corp
    • Cosmetica
    • Machiaj
    • Unghii
  • In Bucatarie
    • Aperitive
    • Cocktail
    • Deserturi
    • Fripturi
    • Garnituri
    • Muraturi
    • Paste
    • Patiserie si Panificatie
    • Retete cu peste
    • Retete vegetariene
    • Secrete in bucatarie
    • Sosuri si Salate
    • Supe si Ciorbe
  • In Cariera
  • In Familie
  • Sport, IT si Dieta
  • Dragoste&Sex
    • Ce-i nou?
    • Nunta
    • Relatii
    • Sex

Category Archives: Deserturi

Read more..

Tarta minune cu lapte condensat si lamaie

Cum ai reactiona daca ti-as spune ca poti face un desert extraordinar de delicios in mai putin de 10 minute, fara sa murdaresti jumatate din vesela si fara sa folosesti […]

January 30, 2017 LeChef Leave a comment

Ceva rapid si gustos

Fiind o minunata zi de sambata, in care avem un pic de soare pe cer si un vant rece, am hotarat ca e timpul sa fac ceva dulce pentru intreaga […]

November 21, 2015 LeChef Leave a comment

Tort cu crema de nuci si glazura de ciocolata

Ingrediente                                                            […]

March 14, 2012 LeChef Leave a comment

Scoarta cu nuci

Ingrediente pentru Scoarta cu nuci 3 oua mari, un pahar cu zahar, un pahar cu nuci taiate, unt pentru uns tava, ¾ pahar cu faina Mod de Preparare al scoartei cu […]

December 27, 2011 Editor Leave a comment

Prajitura cu scortisoara

Ingrediente prajitura cu scortisoara Faina 250 g oua 4 buc praf de copt 1 plic zahar 100 g scortisoara (praf)1 lingurita miere 50 g nuci 6 buc Mod de preparare […]

January 20, 2011 LeChef Leave a comment

Tarta cu nuci

Ingrediente tarta cu nuci BLATUL faina 300 g unt 200 g zahar 100 g galbenusuri 3 buc smantana 100 g zahar vanilat 1 plic UMPLUTURA marmelada fina 200 g albusuri […]

January 20, 2011 LeChef Leave a comment

Placinta cu prune

Ingrediente placinta cu prune Faina 500 g oua 6 buc unt 180 g lapte 200 ml coniac 25 ml zahar tos 350 g praf de copt 1 plic zahar pudra […]

January 20, 2011 LeChef Leave a comment

Placintele cu visine

Ingrediente placintele cu visine Faina 500 g smantana 500 g oua 3 buc zahar tos 250 g visine 1 kg pesmet alb 100 g zahar pudra 100 g sare Din […]

January 20, 2011 LeChef Leave a comment

Placinta cu mere

Ingrediente placinta cu mere Faina 350 g amidon 150 g unt (margarina) 250 g ulei 100 g oua 7 buc zahar pudra 400 g zahar vanilat 2 plicuri lamaie 100 […]

January 20, 2011 LeChef Leave a comment

Placinta cu caise

Ingrediente placinta cu caise Faina 180 g amidon 180 g zahar 300 g oua 6 buc unt 300 g zahar vanilat 1 plic praf de copt 1 plic lamaie 100 […]

January 20, 2011 LeChef Leave a comment

Tort de portocale

BLATUL faina 300 g zahar 300 g unt 300 g oua 6 buc portocale 200 g praf de copt 1 plic zahar vanilat 1 plic sare CREMA alune 200 g […]

January 20, 2011 LeChef Leave a comment

Tort de piscoturi si portocale

Ingredientele tortului de piscoturi si portocale Oua 8 buc zahar 400 g vin 200 ml coniac 50 ml piscoturi 600 g portocale(6 buc) 1.2 kg gelatina 30 g frisca batuta […]

January 20, 2011 LeChef Leave a comment

Tort de ciocolata – varianta I

Ingrediente Tort de ciocolata – varianta I Blatul oua 6 buc zahar 300 g ciocolata 100 g faina 200 g Crema nuci 200 g zahar 200 g zahar vanilat 1 […]

January 20, 2011 LeChef 2 Comments

Tort Moca

Ingredientele tortului Moca Blatul faina 200 g zahar 200 g cafea solubila(ness) 10 g (2 lingurite) oua 6 buc zahar vanilat 2 plicuri unt 25 g Crema zahar 125 g […]

January 20, 2011 LeChef Leave a comment

Inghetata de fragi

Ingrediente: 500 g fragi aleşi, 300 g zahăr, 3 dl apă, zeama de la 1 lămâie, 3 linguri frişcă bătută (facultativ) Se spală fragii şi se scurg bine. Se trec […]

January 20, 2011 alina Leave a comment

Clatite cu gem de caise si nuci

Din faina, lapte, sifon, oua, sare si 50 g zahar se prepara o coca, ce se lasa sa se odihneasca 30 min., apoi se fac foile de clatite. Se umplu […]

January 18, 2011 LeChef Leave a comment

Inghetata napolitana

Se bat galbenusurile cu zaharul pana ce se fac crema. Se adauga albusurile batute spuma si se toarna laptele incalzit putin cate putin, batandu-se mereu, la foc, pana se ingroasa. […]

January 18, 2011 LeChef Leave a comment

Parfait de vanilie

Se amesteca zaharul, laptele si ouale, se fierbe compozitia, amestecandu-se tot timpul, se ia de pe foc, se adauga zaharul vanilat si se lasa sa se raceasca complet. Dupa ce […]

January 18, 2011 LeChef Leave a comment

Parfait de portocale

Se amesteca zaharul cu laptele si ouale, pana ce compozitia s-a omogenizat, se pune la foc si se amesteca, pana ce a dat in fiert, se ia vasul de pe […]

January 18, 2011 LeChef Leave a comment

Parfait de ciocolata

Se amesteca zaharul cu laptele si cu ouale, pana ce compozitia s-a omogenizat, se pune la foc si se amesteca, pana ce a dat in fiert, se ia vasul de […]

January 18, 2011 LeChef Leave a comment

Posts navigation

1 2 Next →

Recommendation

  • Grupul YES
    • Timisoara
    • Bucuresti
    • Sibiu
    • Oradea
  • Siteuri Partenere
    • Harta Turistului
    • Ora Sportiva
    • Anatomie si Fiziologie
    • Judet
    • Retete Naturiste
Powered by WordPress | theme SG Grid