Amaris.ro

Feel free to imagine

  • SHOP
    • Rochii
      • Rochii de plaja
  • Contact
  • Divertisment
    • Calatorii
    • Carti
    • Cinema
    • Dictionar de Vise
    • Felicitari
    • Horoscop
    • La cafea
    • Unde iesim?
    • Vedete
  • Fashion
    • Accesorii
    • Shopping
    • Stil
    • Tendinte
  • Frumusete
    • Coafuri
    • Corp
    • Cosmetica
    • Machiaj
    • Unghii
  • In Bucatarie
    • Aperitive
    • Cocktail
    • Deserturi
    • Fripturi
    • Garnituri
    • Muraturi
    • Paste
    • Patiserie si Panificatie
    • Retete cu peste
    • Retete vegetariene
    • Secrete in bucatarie
    • Sosuri si Salate
    • Supe si Ciorbe
  • In Cariera
  • In Familie
  • Sport, IT si Dieta
  • Dragoste&Sex
    • Ce-i nou?
    • Nunta
    • Relatii
    • Sex

Category Archives: Aperitive

Aperitive cu branza

Consumul de branza este foarte important pentru organism, plus ca aceasta este foarte buna. V-am pregatit astazi cateva idei de aperitive care sa contina branza, foarte usor de facut, gustoase […]

December 17, 2012 alina Leave a comment

10 aperitive pentru masa de craciun

Unul dintre cele mai importante momente culinare ale anului, masa de Craciun ne va solicita o mare parte din timpul zilelor de dinainte de Craciun, pentru ca stim toate ca […]

December 8, 2012 LeChef Leave a comment

Oua umplute cu sunca sau salam

Ingrediente oua umplute cu sunca sau salam Oua 8 buc unt 50 g sunca presata sau salam 200 g castraveti in otet 75 g lamaie 75 g mustar 20 g […]

January 20, 2011 LeChef Leave a comment

Ciuperci umplute a la Suceava

Ingrediente ciuperci umplute a la Suceava Ciuperci 1.5 kg costita afumata 50 g sunca presata 100 g oua 4 buc verdeata 2 leg ceapa 200 g usturoi 25 g ulei […]

January 20, 2011 LeChef Leave a comment

Oua umplute cu peste

Ingrediente oua umplute cu peste Oua 8 buc ulei 150 g lamaie 50 g peste rasol 200 g mustar 20 g verdeata 1/2 leg piper sare Metoda de preparare oua […]

January 20, 2011 LeChef Leave a comment

Ciuperci umplute cu verdeata II

Ingrediente ciuperci umplute cu verdeata – II Ciuperci 1 kg unt 50 g cascaval 100 g verdeata 1 leg piper sare Metoda de preparare ciuperci umplute cu verdeata – II […]

January 20, 2011 LeChef Leave a comment

Ciuperci umplute cu verdeata I

Ingrediente ciuperci umplute cu verdeata Ciuperci 1 kg ulei 50 g bulion de tomate 25 g faina 25 g usturoi verde 1 leg patrunjel verde 1 leg ceapa verde 3 […]

January 20, 2011 LeChef Leave a comment

Cas prospat cu chimen

Ingrediente cas proaspat cu chimen Cas proaspat 400 g unt 100 g chimen 10 g boia de ardei dulce 3 g sare Metoda de preparare cas proaspat cu chimen Casul […]

January 20, 2011 LeChef Leave a comment

Rosii umplute cu salata de macrouri

Ingrediente rosii umplute cu salata de macrouri Rosii 2 kg macrouri 600 g dafin 2 foi mere 600 g ceapa 400 g lamaie 100 g franzela 150 g ulei 100 […]

January 20, 2011 LeChef Leave a comment

Rosii umplute cu telina cruda

Ingrediente rosii umplute cu telina cruda Rosii 2 kg telina 900 g maioneza 450 g mustar 20 g zahar pudra 10 g patrunjel verde 1/2 leg sare Metoda de preparare […]

January 20, 2011 LeChef Leave a comment

Rosii umplute cu salata de pasare

Ingrediente rosii umplute cu salata de pasare Rosii 1.9 kg carne de pasare fiarta 500 g maioneza 400 g telina 150 g mere 200 g mustar 20 g verdeata 1 […]

January 20, 2011 LeChef Leave a comment

Rosii umplute cu salata de vinete

Ingrediente rosii umplute cu salata de vinete Rosii 2 kg salata de vinete 1 kg verdeata 1 leg Metoda de preparare rosii umplute cu salata de vinete Se aleg rosii […]

January 20, 2011 LeChef Leave a comment

Rosii umplute cu pasta de branza

Ingrediente rosii umplute cu pasta de branza Rosii 1.8 kg branza telemea de oi 100 g branza de vaci 300 g unt 100 g smantana 100 g boia de ardei […]

January 20, 2011 LeChef Leave a comment

Rosii umplute cu oua, salata de vinete si maioneza

Ingrediente rosii umplute cu oua, salata de vinete si maioneza Rosii 2 kg maioneza 300 g salata de vinete 600 g oua 8 buc verdeata 1 leg Metoda de preparare […]

January 20, 2011 LeChef Leave a comment

Urda cu marar

Ingrediente urda cu marar Urda 300 g smantana 100 g unt 100 g marar 1 leg sare Metoda de preparare urda cu marar Se freaca untul, pana ce devine spumos, […]

January 20, 2011 LeChef Leave a comment

Pasta de branza de vaci si telemea II

Ingrediente pasta de branza de vaci si telemea II Branza de vaci proaspata 300 g telemea de oi 100 g unt 100 g smantana 100 g boia de ardei dulce […]

January 20, 2011 LeChef Leave a comment

Rosii umplute cu telina fiarta

Ingrediente rosii umplute cu telina fiarta Rosii 2 kg telina 900 g maioneza 300 g mustar 20 g zahar pudra 10 g verdeata 1/2 leg sare Metoda de preparare rosii […]

January 20, 2011 LeChef Leave a comment

Rosii umplute cu peste alb

Ingrediente rosii umplute cu peste alb Rosii 1.8 kg peste alb 600 g oua 2 buc tarhon 1 leg patrunjel verde 1 leg ceapa 100 g maioneza 450 g ulei […]

January 20, 2011 LeChef Leave a comment

Pasta de branza de vaci si telemea – I

Ingrediente pasta de branza de vaci si telemea Branza de vaci proaspata 300 g telemea de oi 100 g unt 100 g chimen macinat 10 g Mod de preparare past […]

January 20, 2011 LeChef Leave a comment

Pasta de branza de vaci cu ceapa

Ingrediente pasta de branza de vaci cu ceapa Branza de vaci 300 g unt 150 g smantana 100 g ceapa 100 g boia de ardei dulce 2 g sare Mod […]

January 20, 2011 LeChef Leave a comment

Posts navigation

1 2 Next →

Recommendation

  • Grupul YES
    • Timisoara
    • Bucuresti
    • Sibiu
    • Oradea
  • Siteuri Partenere
    • Harta Turistului
    • Ora Sportiva
    • Anatomie si Fiziologie
    • Judet
    • Retete Naturiste
Powered by WordPress | theme SG Grid