Aperitive cu branza
Consumul de branza este foarte important pentru organism, plus ca aceasta este foarte buna. V-am pregatit astazi cateva idei de aperitive care sa contina branza, foarte usor de facut, gustoase […]
Consumul de branza este foarte important pentru organism, plus ca aceasta este foarte buna. V-am pregatit astazi cateva idei de aperitive care sa contina branza, foarte usor de facut, gustoase […]
Unul dintre cele mai importante momente culinare ale anului, masa de Craciun ne va solicita o mare parte din timpul zilelor de dinainte de Craciun, pentru ca stim toate ca […]
Ingrediente oua umplute cu sunca sau salam Oua 8 buc unt 50 g sunca presata sau salam 200 g castraveti in otet 75 g lamaie 75 g mustar 20 g […]
Ingrediente ciuperci umplute a la Suceava Ciuperci 1.5 kg costita afumata 50 g sunca presata 100 g oua 4 buc verdeata 2 leg ceapa 200 g usturoi 25 g ulei […]
Ingrediente oua umplute cu peste Oua 8 buc ulei 150 g lamaie 50 g peste rasol 200 g mustar 20 g verdeata 1/2 leg piper sare Metoda de preparare oua […]
Ingrediente ciuperci umplute cu verdeata – II Ciuperci 1 kg unt 50 g cascaval 100 g verdeata 1 leg piper sare Metoda de preparare ciuperci umplute cu verdeata – II […]
Ingrediente ciuperci umplute cu verdeata Ciuperci 1 kg ulei 50 g bulion de tomate 25 g faina 25 g usturoi verde 1 leg patrunjel verde 1 leg ceapa verde 3 […]
Ingrediente cas proaspat cu chimen Cas proaspat 400 g unt 100 g chimen 10 g boia de ardei dulce 3 g sare Metoda de preparare cas proaspat cu chimen Casul […]
Ingrediente rosii umplute cu salata de macrouri Rosii 2 kg macrouri 600 g dafin 2 foi mere 600 g ceapa 400 g lamaie 100 g franzela 150 g ulei 100 […]
Ingrediente rosii umplute cu telina cruda Rosii 2 kg telina 900 g maioneza 450 g mustar 20 g zahar pudra 10 g patrunjel verde 1/2 leg sare Metoda de preparare […]
Ingrediente rosii umplute cu salata de pasare Rosii 1.9 kg carne de pasare fiarta 500 g maioneza 400 g telina 150 g mere 200 g mustar 20 g verdeata 1 […]
Ingrediente rosii umplute cu salata de vinete Rosii 2 kg salata de vinete 1 kg verdeata 1 leg Metoda de preparare rosii umplute cu salata de vinete Se aleg rosii […]
Ingrediente rosii umplute cu pasta de branza Rosii 1.8 kg branza telemea de oi 100 g branza de vaci 300 g unt 100 g smantana 100 g boia de ardei […]
Ingrediente rosii umplute cu oua, salata de vinete si maioneza Rosii 2 kg maioneza 300 g salata de vinete 600 g oua 8 buc verdeata 1 leg Metoda de preparare […]
Ingrediente urda cu marar Urda 300 g smantana 100 g unt 100 g marar 1 leg sare Metoda de preparare urda cu marar Se freaca untul, pana ce devine spumos, […]
Ingrediente pasta de branza de vaci si telemea II Branza de vaci proaspata 300 g telemea de oi 100 g unt 100 g smantana 100 g boia de ardei dulce […]
Ingrediente rosii umplute cu telina fiarta Rosii 2 kg telina 900 g maioneza 300 g mustar 20 g zahar pudra 10 g verdeata 1/2 leg sare Metoda de preparare rosii […]
Ingrediente rosii umplute cu peste alb Rosii 1.8 kg peste alb 600 g oua 2 buc tarhon 1 leg patrunjel verde 1 leg ceapa 100 g maioneza 450 g ulei […]
Ingrediente pasta de branza de vaci si telemea Branza de vaci proaspata 300 g telemea de oi 100 g unt 100 g chimen macinat 10 g Mod de preparare past […]
Ingrediente pasta de branza de vaci cu ceapa Branza de vaci 300 g unt 150 g smantana 100 g ceapa 100 g boia de ardei dulce 2 g sare Mod […]